első nap/1

 Tehát, mint említettem, Barnabás kivételesen jól aludt, mondjuk nem is csodálkoztunk az előző napi hajnalig tartó lagzizás, meg a repülőút fáradalmai után. Én olyan fél7 körül keltem talán, kicsit pakolásztam, majd nemsokára Barnabás is felébredt. Ákost még kicsit hagytuk aludni, így nyugodtan felfedezhette a lakást. Nagyon szép Gáborék lakása, ahogy belépünk az ajtón van egy pici előszoba, majd egyből a nappali jön, hát ezt egyelőre jól belaktuk, itt van két kanapé, egy ebédlőasztal székekkel, meg most Barnabás ágya, a nappaliból nyílik egy kicsi folyosó, jobbra a konyha, az is nagyon szép, balra a fürdő, és a hálószoba, és hátrafelé ki lehet menni a kertbe, ami szintén kicsi, de nagyon aranyos. Itt úgy van, hogy kb négyszög alakban vannak a sorházak, és egy négyszögletes nagy udvar van felosztva ki cikkelyekre, így a kertrészbe csak a házakból lehet bejutni. Majd próbálok fényképeket is tenni ide, ha sikerül.

 Szóval Barnabás körbenézett, sajnos elég hamar felfedezte a konyha előtti folyosón a biciklit, így még egy kis korareggeli olajoskéz mosás, meg olaj törlése a padlóról móka is volt, de aztán elkészült a reggeli, és a szuper (szintén Attilától kapott) párnázott, dönthető etetőszéke is kipróbálhatta. 

Ákos is felkelt fél 9 körül, kicsit pakolászgattunk, aztán átjött Pista (aki még 56 környékén költözött ki ide), ő az itteni magyarok segítő angyala, ahogy látom, ide is azért jött, hogy megbeszéljék Ákossal, mikor viszi el majd az ügynökséghez kocsival, hogy a mi lakásunk dolgait is intézhessék. Közben Barnabással fölkerekedtünk, és a szemerkélő esőben elsétáltunk a közeli kis Tescoba (dejó, hogy itt is van ilyen :) ), vettünk kenyeret, megcsodáltattuk marnabást az angol hölgyekkel is, a pénztáros külön megjegyezte, hogy csak nem nyaralni voltunk, mert milyen jó színe van, majd hazasétáltunk.

Itthon aztán szegény Ákos indult is dolgozni, azért csináltam neki néhány szendvicset, majd 10-kor biciklire pattant, és majd csak este látjuk. Barnabást ezután elaltattam a babakocsiban, olyan 10:15 körülre aludt is, és még mindig alszik (most van 11:47) szegénykének be kell hoznia az alvás lemaradását.

Ja, még annyit, Ákos beszélt az ügynökséggel, és végül is szombaton fogjuk majd elintézni a papírmunkát, meg a kulcsátadást, mert hétköznap neki munka előtt már nem férne bele, ugyhogy ha nagyon ügyesek vagyunk, hétfő reggelre kipucolva hagyhatjuk itt Gáboréknak a lakást.

Majd még jelentkezem ma, sok puszi mindenkinek