buli buli buliiiiii

 Azért csak leírom a normális dolgokat, amik történtek. Tehát, csütörtökön nagyon finom pizzát ettünk, Edina szegény éjjel 1-ig dolgozott, úgyhogy ő csak reggelire kóstolta meg. Szerencsére olyan hatalmasak voltak a pizzák, hogy nem bírtunk velük, így maradt bőven reggelire, meg a fiúk vittek is belőle.

Szóval, péntek délelőtt beszéltem ugye az ingatlanosokkal, majd Barnabással elkísértük Edinát a munkahelyére, ami mellett (véletlenül) rengeteg üzlet van úgyhogy (ha már úgyis ott jártunk) jól körbenéztünk sok helyen, de végül is csak Barnabásnak vettünk a cumisüvegébe cumit, mert a mostani már néha ereszt egy kicsit. Voltunk  egy babaoltban is, de ugye megint eszembe jutott, amíg nem mérem le a kiságyat, hogy mekkora, addig nem tudunk bele matracot venni. Kaptuk ugye a kiságyat, de matracot nem, most Gáborék kanapéjának a párnája van beletéve, így kényelmesen elalszik Barnabás, de azért csak kell egy normális matrac. Mindenesetre a boltban mindig eszembe jut, hogy keressek egy centit, itthon meg elfelejtem. A nagy bevásárlás után hazajöttünk, Barnabás ebédelt finom üveges bébiételt (mág múltkor az Asdában bevásároltunk belőle, az ebéd menüje Speherd's Pie volt, nagyon ízlett neki. Ebéd után kicsit aludt, majd fél 5 körül átjött Pista, kicsit később a fiúk is megérkeztek (pénteken csak 4-ig kell dolgozni) és jól elbeszélgettünk, elsörözgettünk (ez Ákosra vonatkozik:) ) Pistával, ugyhogy el is telt a délután. Majd gyorsan nekiálltam a vacsorának (nem tudom, említettem -e már, milyen magas mércének kellett megfelelnem) és csináltam a finom maradék orgoványi cukkínivel tejfölös cukkínis husit tésztával. Szerencsére mindenkinek ízlett.

Szombat délelőtt ugye mászkálással és intézkedéssel telt, majd úgy elfáradt mindenki, hogy Barnabás ebéd utáni pihenőjében mi is jót szunyáltunk. Edinát 4-re vitte Gábor dolgozni, majd felkerekedtünk, és átautóztunk Cholrey-ba, ahol Gábor régebben lakott, és meglátogattuk a barátait. Nagyon nagyon kedvesek voltak Lajos, a felesége Ildikó, a fiuk Dani, egy másik fiú Felvidékről Erik, meg a barátaik Bandi, a felesége Anikó, a kislányuk Bella (3 hónapos) meg az ő szüleik, meg keresztlányuk voltak ott. A házigazdák nagyon finom grillen sütött csirke és sertés húsokkal tömtek minket, isteni krumplisalátával, Barnabás is jól érezte magát, kapott kindertojást, kekszet, csirkét, mindent mi szem-szájnak ingere. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenki, aki ott volt nagyon kedves volt, és jól elbeszélgettünk, mintha mindig is ismertük volna őket. Barnabás fél 9 körül fújt takarodót, akkor haza is indultunk, majd fürdés, cumizás után el is aludt, nem sokkal utána mi is. Kivéve persze Gábort, aki még fennmaradt, és elment Edináért éjjel 1-re a munkába. 

Barnabás olyan izgatott volt, vagy a csoki ártott meg, vagy csak simán kijött a rosszaság, de felénekelt minket éjjel kettő körül, majd 4-5 körül, majd fél 7 körül, végül aztán 8 kor döntött úgy, hogy ennyi alvás már bőven elég volt mindenkinek (főleg szegény Edinának) és itt a reggel. Ma is szép esős-felhős időre ébredtünk, de aztán mindenkinek jobb kedve lett, mikor bereggelizett az isteni finom tükörtojásból, amit Edina sütött. Még Barnabás is muszáj volt megkínálni belőle, annyira kinézte a szánkból a falatot, és neki is nagyon ízlett. Edina szegény ma is 4-hajnal1-ig dolgozik, de remélem, finom ebéddel tudom kényeztetni az első közös vasárnapunkon.