marcius

 Na, itt vagyok megint, most a laptopomrol irok, amin sajnos nincsenek ekezetek, ugyhogy nezzetek el nekem a sok hibat.

Szoval, eltelt a marcius is, jo esemenydus volt szamunkra. Az uj lakasban mar tokeletesen elrendezkedtunk, van mar szuper ulogarnitura a nappaliban, az agyunk is a helyere kerult, mar nem kell a nappaliban csovezni a matracon :)

Barnabas nagyon jol van, a kis sebe teljesen begyogyult, de azert heg valoszinuleg marad, most eppen kilabalofelben vagyunk egy kis nathabol, amit en kaptam el eloszor, majd Barnabasnak is folyt az orra, csak szegeny Akos tartotta a frontot.

Az ido nagyon jo, kb 10-15 fok mindig van, es eleg sokat sut a nap is, persze azert van olyan is jocskan, hogy esik az eso, de nem tul gyakran. 

Barnabassal igyekszunk felfedezni a kornyeket, sajnos a kis kertvaros hibaja, hogy jatszoter nincs, de egy felora setaval eljutunk a folyopartra, ahol jo sokaig lehet gyalogolni. A szomszed falucskaban (ami azert szinten Prestonhoz tartozik meg) talaltunk egy Children`s Centre-t, ahol van sokfele program, mindenfele korosztalynak, tobbek kozott hetfonkent van mondokazos, eneklos felora, ahol mar ketszer is voltunk, es nagyon tetszett Barnabasnak, megint persze o volt az, aki mindenfele rohangaszott, mig a tobbi gyerek (itt mindenki masfel-harom ev kozotti) illedelmesen ult anyukaja oleben :)

Amugy is kis bolond ez a gyerkoc, egyik kedvenc szorakozasa peldaul, hogy egy nesszeszert kell a fejere huzni, es azzal mokazik korbe korbe, ha pedig leesett, koveteli, hogy visszategyuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Szerdankent meg mindig jarunk a konyvtarba, azt is valtozatlanul elvezi. Megprobalok minnel tobbfele elmenni, mert aztan, ha megszuletik a kisgyerek, ki tudja, mikor tudunk majd kimozdulni.

 Itt van, meg egy cuki alvos kep. Ez ugy sikerult, hogy napkozben, mikor letesszuk aludni, fel-egy-esetleg masfel orat szokott szunyalni. Itt felora utan felebredt, nagyon sirt, athoztuk a nappaliba a matracra (ekkor meg nem volt kanape) itt megnyugodott, majd szepen vissza is aludt, mig mi Akossal videoztunk. Ugyhogy gyonyorkodjetek a kis cukifejben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igyekszem majd a hetvegen csinalni sok fenykepet a berendezett lakasrol, hatha jo ido lesz, es sut majd a nap, hogy mostmar teljes pompajaban is megcsodalhassatok.

Addig is sok puszi mindenkinek, jo tavaszozast.