első nap/2

 Barnabás végül délig aludt a babakocsiban, aztán jóízűen megette az otthonról hozott finom üveges bébiételét. Ebéd után kicsit rendezgettünk, elég nehéz így egyik bőröndből a másikba pakolászgatni, de nem sokáig tart már ez a vándorlét sem.

Délután megint elféradt (meg én is) ugyhogy kettő körül letettem a kiságyába, én is lefeküdtem, és jóízűen aluszkáltunk, egészen fél négyig. Kis uzsonna után megint nyakunkba vettük a várost, az eső szerencsére elállt, nem is volt hideg, sőt, kb 3 másodpercre a nap is előbújt a felhők közül. Eőször megint vásároltunk, vacsorához finom daráthúst, meg holnapra zöldségeket, almát Barnabásnak (mondjuk majd keresni kell valami piacot, mert a kicsi alma darabja 30pennyért nem túl gazdaságos ár), majd elsétáltunk a leendő házunkhoz, háztól házig kb 40 perc kényelmes sétával. Tényleg nagyon nyugodt, szép kis utca egyik oldalon a templom, másik oldalon kb 10 ház. Hazafelé már busszal jöttünk, mert mindketten meguntuk a gyaloglást - bár Barnabás lehet, az ücsörgést unta meg - innen kb 5 percre áll meg a busz, 1font 10 penny volt a jegy, asszem Budapesten is ennyi egy vonaljegy, bár itt távolságot néz, tehát, ha keveset mész, akkor olcsóbb. 

Kb 7 körül értünk haza, Barnabás segített megfőzni a finom spagettit vacsorára, bár már egyre fáradtabb lett, de most át kell szoktatni a későbbi fekvésre, hogy Ákos is lássa valamennyire esténként. 

Mikor kész lettünk, kicsit még olvastunk a jó kis állatos könyvből, a malacos kép (meg az én malachangom) kifejezetten tetszett neki. Ákos fél 9 előtt ért haza, gyorsan megfürdettük Barnabást, aki nagy örömmel vette tudomásul, hogy apa is olyan ügyesen issza a sört, mint a papa :) (a papától megtanult ivás utáni élvezetes sóhajt is bemutatta) Fürdés után megitta a tejet, és kis helyezkedés után már aludt is. Mindi jókat nevetek rajta, hogy a próbaképp alvósállatnak bepakolt plüssizéket módszeresen eldobálgatja, ne zavarják az ő kényelmét.

Mi megettük a finom vacsorát, és élvezzük a kellemesen hűvös estét Ákossal, tervezgetjük a tennivalók halmazát.

Jóéjt mindenkinek.