ujdonságok

Na, először is, kezdem a hírrel, amit még nem mindenkinek mondtunk, de most, ha van még valaki, aki néha idenéz a hosszas hallgatások ellenére, akkor tessék.

Tehát, május 10. környékén előreláthatólag új taggal bővül a családunk. Itt róla egy kép, ami néhány hete készült, elvileg jobbra van a feje, balra a hasa. :) A nemét még nem tudjuk, ha minden jól megy, akkor karácsony előtt kiderül. :)

 

Mi amúgy remekül vagyunk, a nagy szünetek ellenére. Már itt is esett a hó, és jó hideg van, úgyhogy az a kemény 5 mm-nyi meg is marad kellemes jeges páncélt képezve a járdán, de szerencsémre a babakocsiba bele lehet kapaszkodni, ha kicsúszna a lábam alól a talaj.

Barnabás is remekül van, általában fél 9 körül kel, és ha minden jól megy, akkor délben alszik egy-másfél órát, este 8 körül fürdik, és utána alszik el. Most mondanám azt, hogy végig alussza az éjszakát, ez 99%-ban így is van, de persze néha azért felébred valami miatt.

Most már a fő közlekedési formája a járás, csak akkor ereszkedik vissza négykézlábra, ha esetleg tologatja a kisautóit. Szerdánként eljárunk a városi könyvtárba, ahol éneklős-mondókázós foglalkozás van, amit Barnabás nagyon élvez. Itt általában 10-15 gyerek szokott lenni anyukástul 6hónap és 3 év közöttiek nagyjából. Barnabás körbe körbe szeret rohangászni, egy-egy jobban sikeült dalt szívesen megtapsol, és ha nagyon jó, akkor még táncikál is rá. Egyre inkább észreveszi a többi gyereket, nagyon aranyosan, ha közeledni akar feléjük, akkor megsimogatja a fejüket, vagy, ha nem meri, akkor az én kezemet húzza, hogy simogassam meg.

Itt van jó sok kép, hogy hogyan élvezi a dalolászást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A család "felnőtt" tagjai is jól vannak, én szerencsére már túl vagyok a rosszulléteken, és igyekszem tartani a tempót Barnabással, Ákos meg hősiesen dolgozik, néha túlórában szombatonként is, úgyhogy ha itthon van, akkor őt kényeztetjük. Barnabás egyik kedvenc játéka a "köldöközés" Ákos fekszik a hátán, Barnabás feltűri a pólóját, és Ákos hasát simogatja, meg a köldökét piszkálja.

Egyelőre nem vonunk le messzemenő következtetéseket Barnabás perverzitására vonatkozóan, de azért kíváncsian várjuk, mi lesz ennek a vége.

Most mára befejezem, de tényleg igyekszem rendszeresebben jelentkezni, ne veszítsem el az összes látogatót. :)

Sok puszi midnenkinek.